Жителі Житомира вимагають перепоховати серійного маніяка Ткача

20.11.2018, 21:29

Жителі Житомира зажадали перепоховати тіло "пологівського маніяка" Сергія Ткача, який похований на одному з міських кладовищ.

За даними ЗМІ, люди, могили родичів котрих знаходяться біля могили вбивці-педофіла, побоюються, що на могилі Ткача будуть збиратися сатаністи.

При цьому на могилі маніяка немає ні хреста, ні таблички.

Нагадаємо, Ткач родом з Кемеровської області, він тероризував кілька областей України, вбиваючи молодих дівчаток і дівчат, яким було всього по 9-17 років. Вбивства зі зґвалтуваннями в збоченій формі Ткач здійснював в 1980-2005 роках. Будучи колишнім міліціонером-криміналістом, він ретельно замітав сліди місця злочину.

Маніяка затримали у нього вдома, в селі Пологи. Він сказав оперативникам, що чекав їх 25 років. Під час обшуку в його будинку були знайдені жіночі речі, які він забирав на пам'ять у своїх жертв. Він заявляв, що вбивав нещасних, щоб довести «повну профнепридатність оперативників». Експертиза довела, що він цілком здоровий і адекватний. У в'язниці "пологівський маніяк" одружився з росіянкою, на 38 років молодшою за нього.

У 2008 році він був засуджений до довічного ув'язнення за 37 доведених вбивств. Всього за неофіційними даними і за словами самого Ткача, він здійснив понад 100 вбивств, докази яких до сих пір збирає прокуратура. Також за роки пошуків Ткача міліція посадила у в'язницю 11 невинних людей.

Читайте АСН в Google News