Студентку Наталю Бурейко, яка звинуватила чиновника в секс-домаганнях, оголошено в розшук

16.11.2018, 17:13

Головна героїня недавнього секс-скандалу 18-річна Наталія Бурейко раптово зникла. Її шукає поліція. Про це повідомляє "Страна".

"Наталя Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося як звернутися в поліцію з проханням оголосити її в розшук," - розповів професор Ігор Астрелін, декан хіміко-технологічного факультету київського політеху (КПІ).

Як повідомлялося раніше, нещодавно в Києві розгорівся гучний скандал. Студентка хіміко-технологічного факультету КПІ Наталія Бурейко звинуватила в домаганні заступника начальника департаменту захисту економіки МВС Олександра Варченка, який є чоловіком заступника глави ГБР Ольги Варченко.

Нібито під час листування в соціальній мережі Tinder чоловік переконував Наталю зустрітися з ним для інтимних відносин. А в разі відмови погрожував помститися дівчині і облити її кислотою, так само як облили недавно померлу активістку з Херсона Катерину Гандзюк. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook сама Наталя Бурейко. Пізніше вона спростувала свої ж слова і видалила всі пости.

Читайте АСН в Google News