Інцидент зі стріляниною в школі Харкова: "сплив" іграшковий пістолет

15.11.2018, 09:13

У Харківській міській раді прокоментували інформацію, що з'явилася в соціальних мережах, про стрілянину в одній зі шкіл.

Як повідомлялося раніше, в одному з харківських пабліків було опубліковано повідомлення, що 13 листопада учень спеціалізованої школи №17 приніс до навчального закладу, імовірно, травматичний пістолет і поранив маму одного з учнів з відстані 10 метрів. Повідомлялося, що адміністрація не викликала поліцію, а тільки - батьків і після тривалої бесіди відпустила горе-стрілка разом зі зброєю і батьками додому, а постраждала покинула територію школи самостійно.

Як повідомив директор департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, інцидент в харківській школі стався через іграшковий пістолет, який стріляє пластиковими кульками.

"Стрілянина" у 17 школі вчора проводилася з ось цієї страшної зброї, виготовленої з пластмаси. Пластиковими кульками, які теж можна побачити на цьому фото. Восьмикласник, як розповідають очевидці, вистрілив у стелю, від неї зрикошетив. Травм і постраждалих немає", - написав Сидоренко в Facebook, опублікувавши фото.

Читайте АСН в Google News