Тиждень тих, хто мріяв про прорив уперед: жіночий гороскоп на тиждень з 12 по 18 листопада

11.11.2018, 18:51

Середина листопада - прекрасний час для звершення задуманого. Знайти рішення життєвих проблем, уникнути неприємностей і не упустити удачу жінкам допоможе щотижневий астропрогноз.

Юпітер - планета, що розширює межі, - на цьому тижні активізується і допоможе представницям прекрасної статі реалізувати багато планів. Якщо ви плануєте просунутися по кар'єрних сходах, змінити життя на краще, вийти на новий рівень розвитку - то це ваша тиждень. Причому почати астрологи радять просто з понеділка: поки Юпітер перебуває з Стрільці, він має величезну силу, отже, наділить енергією і вас. До того ж Венера до п'ятниці все ще буде перебувати в ретроградним русі, і це не найсприятливіший час для того, щоб будувати особисте життя. Куди краще зайнятися нагальними справами, приділити час роботі і саморозвитку.

Жінка-Овен

Марс і Уран займуть активну позицію на цьому тижні і будуть впливати на життя жінок-Овнів. На час Овни забудуть про втому і нерішучість. Відмінним способом застосувати енергію стане творчість, ділова активність, подорожі і заняття спортом. Головне - нікуди не поспішати, щоб не заробити перевтома. Представницям Знака Овна бажано подумати про пошуки додаткового заробітку. Астрологи повідомляють, що на цьому тижні буде багато вигідних пропозицій, які в перспективі серйозно збільшать дохід.

Жінка-Телець
Зростаючий Місяць буде сприяти тому, щоб Тельці приступили до планування на майбутнє. Однак не варто виходити виключно з того, чим Тельці живуть і заробляють зараз. Настають зміни, і непогано було б подумати про те, що таїться за межами зони комфорту. Не виключено, що Тельці знайдуть нові джерела доходу або привабливі вакансії. Вівторок - єдиний небезпечний день, позначений квадратом Місяця і Урана. Крім його, тиждень вдалий для Тельців. Інтуїція підкаже правильні рішення, та й близькі дадуть добру пораду, коли в ньому виникне потреба.

Жінка-Близнюки
Жінок-Близнюків чекає суперечливий вплив планет. Проблеми можуть виникнути в особистому житті - на це вказує ретроградність Венери. Матеріальна сфера теж потребуватиме додаткових енергетичних ресурсів, адже Меркурій, що проходить складний градус Стрільця, готується увійти в ретро-фазу. На цьому тижні важливо не приймати поспішних рішень і постаратися підсилити свою енергетику. Найближчим часом жінки-Близнюки зможуть знайти впливових покровителів і інвесторів, з якими вдасться реалізувати свої плани. Найбільш вдалий день для цього - субота. 17 листопада Венера зустрінеться в Сонцем, ніж активізує потрібні механізми.

Жінка-Рак
Тиждень під заступництвом Юпітера пройде досить плідно для Раків. Він буде пов'язаний із цілим спектром можливостей, що відкриваються і важливих досягнень. Єдине, що потрібно від представниць цього Знака, - вчасно прислухатися до своєї інтуїції і не боятися приймати важливі рішення. При зацікавленості та доданих зусиллях вдасться домогтися успіху на робочому терені, зміцнити свій авторитет, домогтися розташування начальства і значно змінити умови праці. Переїзд в новий офіс або місто, перехід на більш високу посаду - все це можливо, якщо Раки поставлять перед собою таке завдання. Ось тільки для стрімкого прориву доведеться запрограмувати свою свідомість на успіх.

Жінка-Лев
Сонце подарує Левам сили і наснагу, а вплив Юпітера - захист і енергетичну підтримку. Позитивний вплив планет вказує на те, що проблеми, які до сих пір не давали спокою, можуть розчинитися самі по собі. Ці космічні об'єкти відповідають за розширення можливостей і реалізацію потенціалу, тому допоможуть швидко домогтися успіху. Творчий підхід - ось ключ до успіху на цьому тижні для Левів. Астрологи радять підійти до вирішення робочих і сімейних завдань більш креативно. Незайвим буде подивитися на поточну ситуацію з боку. Не виключено, що погляду на ситуацію під іншим кутом вистачить, щоб оптимізувати і спростити процеси, знайти вірне рішення і вихід з тупикової ситуації.

Жінка-Діва

В цілому гороскоп для жінок-Дів на поточний тиждень сприятливий, правда, кінець тижня може виявитися важким. Виною тому різка зміна полярності покровителя - в п'ятницю Марс перейде в Знак Риб. Саме тому астрологи радять Дівам здійснити всі плани до 16 листопада. В останній момент все може кардинально змінитися. На щастя, навіть а таких несприятливих обставин Діви зуміють діяти продуктивно і продумано. Тиждень сприятливий для організації або планування сімейного бізнесу і посильної матеріальної допомоги близьким. Якщо Діви давно мріяли відкрити свою справу, на цьому тижні можна скористатися такою можливістю. Головне - встигнути до п'ятниці і продумати всі деталі.

Жінка-Терези
Це чудовий тиждень для Терезів, які багато працюють, ведуть активне світське життя, багато контактують з людьми і не бояться приймати рішення. Майже весь тиждень Юпітер буде обдаровувати додатковими можливостями і всілякими бонусами. Всім іншим Терезам буде куди легше переконувати оточуючих, управляти ними і домагатися свого. Прекрасний період для оригінальних і гучних вчинків, будь-яких дій і рішень, які привернуть увагу оточуючих. Можна домовлятися про зустрічі, на які раніше не вистачало сміливості, обговорювати складні і гострі питання. Цього тижня Терезам буде під силу впоратися з будь-якими труднощами, не втративши при цьому самовпевненість, життєві сили і віру у краще.

Жінка-Скорпіон
На активність, продуктивність і настрій жінок-Скорпіонів буде впливати сильний Юпітер. Вплив покровителя подарує Скорпіонам прекрасний настрій, підвищить енергетику і життєвий тонус. У зв'язку з цим їх чекають просто приголомшливі можливості в матеріальному і приватному секторі. Приплив доходів практично гарантований. Астрологи рекомендують шукати спосіб поліпшити матеріальне становище і особисте життя, докладати зусиль і використовувати свою чарівність. Секрети і таємниці на цьому тижні зроблять життя Скорпіонів куди більш яскравим і насиченим. Не варто відразу розкривати навколишнім свої задуми, краще тримати плани в секреті, щоб потім приємно здивувати оточуючих.

Жінка-Стрілець
Вплив Марса на цьому тижні подарує Стрільцям відмінний настрій і життєвий тонус. Навіть найбільш пасивним захочеться більше рухатися і працювати. Астрологи з упевненістю заявляють, що Стрільців чекає воістину чудова тиждень, наповнена новими можливостями і успіхами. З'являться шанси підвищити свій дохід, зміцнити професійні зв'язки, привнести в життя позитивні зміни. Нестандартне мислення, яке активізує Марс, і сміливі вчинки обезоружат заздрісників і допоможуть обігнати конкурентів. Самотнім жінкам-Стрільцям вплив червоної планети також обіцяє успіх в особистому житті. Їх чекають багатообіцяючі знайомства, запаморочливі побачення і романтичні жести.

Жінка-Козеріг
Активний на цьому тижні Сатурн перебуває в Козерозі, і це може сильно змінити життя представниць цього Знака. Ймовірно, що вони нарешті отримають те, про що давно мріяли. Правда, для того щоб виконати свою мрію, доведеться попрацювати над собою: вітається самоосвіта, отримання нових навичок, особистісний ріст. Астрологи радять жінок-Козерогам згадати всі свої сміливі мрії і вкласти всі сили в їх реалізацію або підготовку до неї. Можливо, це поки лише тільки мрії, але їх вже варто почати втілювати в життя. Це одна з найбільш вдалих тижнів листопада, так що краще поквапитися і запустити механізми змін, щоб в подальшому події розвивалися за планом.

Жінка-Водолій
Жінок-Водоліїв чекає чудовий тиждень. У вівторок Сатурн сформує сприятливий аспект із Сонцем, завдяки якому представниці цього Знака зможуть впоратися із занепокоєнням, нервовим напруженням і проблемами, які заважали насолоджуватися життям останнім часом. І це далеко не все: залишкове вплив аспекту триватиме аж до неділі, що допоможе досягти успіху на всіх фронтах. Астрологи зазначають деякі хвилювання в особистому житті. Всім, хто страждає від занепаду сил і поганого настрою, слід побоюватися дестабілізуючого впливу Нептуна. Антагоніст може погіршити і без того складне становище. Впоратися з проблемою допоможе позитивне мислення, віра в краще і бойовий настрій.

Жінка-Риби

У п'ятницю, коли Венера повернеться до директного руху, в житті жінок-Риб почнеться новий етап. Можна всерйоз зайнятися плануванням кар'єрним зростанням. Риби зможуть домогтися підвищення, якщо налаштуються на позитив і активну роботу. Наполегливість і цілеспрямованість допоможуть досягти свого, а ось скромність - останнє, що потрібно в цей період.

Риби, які шукають любов або намагаються налагодити відносини з партнером, повинні пам'ятати про те, що до п'ятниці подібні спроби не увінчаються успіхом. Сфера удачі на цьому тижні - кар'єра і громадська діяльність. Зате після четверга всі задумки пройдуть вдало, особливо, якщо Риби підключать свою чарівність і харизму.

Читайте АСН в Google News