Кровожерлива тварина: Засоби масової інформації опублікували аудіо з ліфта, в якому зарізали жінку (18+)

09.11.2018, 20:43

Москву сколихнуло жорстоке вбивство жінки при пограбуванні в ліфті. Місцеві ЗМІ опублікували аудіозапис, зроблений в ліфті, в якому вбивця наздогнав нещасну жертву. На аудіо чутно останні секунди життя 52-річної жінки. Вона задихаючись молить про помилування, віддає йому гроші і телефон, але той продовжує завдавати їй удари ножем і щось бурмотіти.

Кровожерного головоріза не зупинив навіть той факт, що їх чула і бачила диспетчер ЖЕКу. Правда жінка до останнього не здогадувалася, який жах відбувається в кабіні. Від численних ножових ран жертва маніяка померла.

Зловмисник проник слідом за жертвою в під'їзд. Його обличчя зняли зовнішні камери спостереження. Увага, це відео не призначене для чутливих людей.

Скоро по фото поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у скоєнні пограбування. Виявилося, що аналогічний злочин він також зробив кілька днів тому. Вбивцею виявився цілком на вигляд благополучний екс-співробітник правоохоронних органів з Азербайджану, що недавно приїхав на заробітки в Москву.

Читайте АСН в Google News