П'ять ознак того, що організм забитий токсинами і що робити

09.11.2021, 07:54

Ми накопичуємо токсини в нашому організмі в процесі звичайного життя. Але на їх кількість впливає вживання алкоголю, нікотину та продуктів з високим ступенем переробки. Ось п'ять ознак того, що ваше тіло захоплено токсинами:

1. Проблеми з травленням
Коли токсини накопичуються в нашому організмі, травній системі дуже важко нормально функціонувати. Травний тракт менш ефективний, що призводить до неефективного видалення відходів. Варто відзначити, що проблеми з травленням мають системний ефект, приводячи до втоми і порушення імунітету.

2. Проблеми шкіри
Угри, висип і запалення шкіри можуть бути зовнішніми індикаторами токсичного перевантаження. Це, зокрема, стосується вугрів, що є дерматологічних станом, який може часто відображати важку концентрацію токсинів. Інші захворювання шкіри, які можуть вказувати на наявність токсинів: опухлі очі, псоріаз і екзема.

3. Неприємний запах з рота
Цікаво, що проблеми травлення можуть бути причиною неприємного запаху з рота. Таким чином, неприємний запах з рота може вказувати на проблему в інших областях тіла.

4. Непередбачене збільшення ваги
Можливо, зайва вага вказує на важку присутність токсинів. Якщо ви регулярно тренуєтеся і їсте здорову їжу, але все ще боретеся з нез'ясовним збільшенням ваги (або коливанням ваги), гормональний дисбаланс може бути винуватцем. Як виявилося, на нормальне функціонування гормональної системи може негативно вплинути накопичення токсинів, особливо в продуктах харчування і засобах особистої гігієни.

5. Втома
Якщо ви отримуєте сім з гаком годин сну і всеодно вам важко пройти через день, токсини є потенційним джерелом проблеми. Наприклад, ви коли-небудь працювали цілий день після несподіваного вечора пияцтва? Більшість з нас стикалися з цим. Наскільки енергійним ви були на наступний день? Це тому, що тіло перебуває в овердрайві, намагаючись вивести всі токсини. Те ж саме відноситься і до меншого масштабу. Для підтримки енергетичної рівноваги необхідно, щоб рівень токсинів залишався низьким.

Читайте АСН в Google News