Модель перед смертю хоче стати найтовстішою в світі

07.11.2018, 11:54

Вага 29-річної моделі з Португалії становить 190 кг. А її мрією є титул найтовщій жінки в світі. У 2015 році цю дівчину, яка сама називає себе Ліліт Сенобіт (сенобіти - люди-демони з франшизи «Повсталі з пекла») поставили смертельний діагноз - печінкова енцефалопатія.

Це ускладнення цирозу печінки, викликане скупченням заліза через переливання крові. В той момент переливання крові потрібні були Ліліт для лікування таласемії - спадкової хвороби, з якою вона з'явилася на світ. Дізнавшись про страшний діагноз, Ліліт змінила спосіб життя і мислення, почала ставитися до прийому їжі по-іншому.

Вона вирішила ні в чому собі не відмовляти і навіть виявила в інтернеті ціле співтовариство людей, які своїм найголовнішим фетишем вважають повноту. З того моменту пройшло три роки, і Ліліт вже набрала 190 кг.

Маючи смертельний діагноз, жінка прагне втілити свою мрію і увійти в історію як сама товста жінка в світі, що необхідно зафіксувати в Книзі рекордів Гіннеса. Відзначимо, що для побиття рекорду найтовщої жінки їй доведеться набрати більше 535 кг.

 

Читайте АСН в Google News