Ось які дива відбудуться з тілом, якщо взимку спати у шкарпетках

26.10.2018, 10:40

Всі ми повинні добре висипатися - це важливо для здоров'я і кар'єри, а особливо це актуально в міжсезоння і холоду, коли наш організм у стресі від низьких температур.

Хороший сон у холоди необхідний, бо під час сну організм активізує регенеративні процеси, які необхідні для збереження здоров'я, пише Health Miracle Pedia.

Шкарпетки допоможуть вам швидше заснути, тому що, коли ноги в теплі, кровоносні судини в них розширюються, а потім мозок отримує сигнал про те, що прийшов час спати.

Дослідження показали взаємозв'язок між розслабленням кінцівок і швидкістю засипання. Це означає, що розширення кровоносних судин в ногах призведе до того, що ви майже відразу заснете.

Шкарпетки пом'якшать суху шкіру - деякі люди можуть виявити, що вони прокидаються з потрісканими сухими ногами; особливо в зимові місяці, коли температура падає. Це може привести як мінімум до естетичних проблем.

Нанесіть відповідний зволожуючий крем для ніг перед сном і надіньте чисті бавовняні шкарпетки.

Шкарпетки на ніч допоможуть при хворобі Рейно - це рідкісне захворювання, яке вражає клітини крові людини і викликає надмірну реакцію на холод, що у важких випадках може привести до виразок або некрозу.

Сон у шкарпетках допомагає регулювати температуру тіла - а це саме те, що працює проти цієї хвороби.

Запобігають пітливості і жару - вони допомагають регулювати температуру тіла, якому не доводиться доставляти тепло в свою найвіддаленішу частину.

Читайте АСН в Google News