Рідкісна хвороба перетворила 8-річного хлопчика на "одержимого дияволом"

24.10.2018, 13:23

Восьмирічний британський хлопчик перетворився зі старанного на жорстокого і божевільного "демона" після того, як у нього почав розвиватися рідкісний розлад мозку, спровокований грибками.

Мама Вільяма каже, що тепер їхнє життя схоже на сюжет фільму "Екзорцист". Спочатку у хлопчика піднялася температура, він став дуже агресивним і жорстоким, зблід, у нього закочувалися очі, почалися галюцинації. Хлопчик навіть запевняв, що з фіранок капає кров.

Припадків передувала дивна поведінка хлопчика - у 2017 році він став боятися ґудзиків і перестав їх носити. Потім відмовився їсти, якщо на людині, яка готувала їжу, були ґудзики.

Потім він почав говорити страшні речі: "Мама, чому я тут? Я б хотів, щоб мене не було в живих. Здається, я зовсім заплутався. Мій мозок не працює належним чином".

Пізніше результати тестів показували, що у Вільяма високий рівень мікотоксинів - токсичної речовини, яка виробляється грибком. Йоханна вважає, що причиною стала цвіль у їхньому старому будинку. Жінка зажадала від лікарів виписати сину антибіотики, і вже протягом 48 годин його стан покращився.

Ліків, потрібних для повного одужання Вільяма, немає у Великій Британії, вони є в США і коштують величезних грошей. До того ж лікарі не беруться прогнозувати, чи зможе хлопчик знову стати звичайною дитиною, якою був.

Читайте АСН в Google News