Як посольство РФ в Австралії розрекламувало правдивий фільм «Донбас»

21.10.2018, 08:40

В Австралії, де проживає численна українська діаспора, 18 жовтня відбулася міжнародна прем'єра фільму «Донбас» Сергія Лозниці. Напередодні цієї прем'єри російське посольство в Австралії намагалося відрадити місцевих жителів від перегляду цього фільму про війну в Україні. Однак замість конкретних претензій представники Кремля заявили, що фільм «заполітизований», «расистський» і «русофобський», а також «підливає масло у вогонь війни».

У посольстві РФ заявили, що фільм «Донбас» викликає у них огиду «своїм демонстративним і нахабно виставленим на показ відверто расистським русофобським зарядом в нацистських традиціях». У фільмі окупанти Донбасу представлені у вигляді «злочинного зборища, який загруз у корупції і грабежах».

Ці висловлювання посольства РФ в Австралії викликали в мережі безліч коментарів. Користувачів пишуть, що після такої рецензії тепер треба обов'язково піти в кінотеатр і подивитися цей фільм. «Спасибі за таку хорошу рекомендацію. Обов'язково сходимо на цей фільм»,«Ваше обурення - це гарантія того, що фільм вийшов відмінний!»,«Я не знаю режисера цього фільму, але піарником у нього працює все посольство Росії в Австралії», - пишуть користувачі.

Також користувачі просили російське посольство зробити рекламу до фільмів «Киборги» і «Позивний« Бандерас».

Читайте АСН в Google News