"Мудрість із віком не прийшла". Волочкова в трусах рекламує свого столяра

08.10.2018, 14:55

Російська танцівниця Анастасія Волочкова в черговий раз розплачується рекламою за послуги. Цього разу жертвою рекламного бартеру з Волочковою став її столяр, автор кухонних меблів і облаштування ванної і гардероба.

"І знову представлю вам мого доброго друга Олега Созанова. Він є автором і творцем нашої кухні, всіх вбиралень та меблів у всіх ванних кімнатах. А їх у будинку багато! Олег так само допомагав з кухнями моїм близьким з команди і хорошим людям. Троянди він привіз мені з мене ростом", - написала колишня прима.

І все б виглядало більш-менш у дусі Анастасії, не додай вона до посту друге фото в одних мереживних трусах у ванній, яку робив слюсар Олег.

Фанати були обурені подібним фото і попросили Волочкову поводитися скромніше і хоч трохи помудрішати з віком.

  

olina64hotmail.it Да....да леди ей уже не дотянуть. .......не вывести деревню из женщины. Что сарафаны распясные, что мужики один другого краше. ...от сохи.
kotkova2704 А Миша где?
lara__lpetra здесь точно мудрость с возрастом не пришла. ну зачеееем????
lusamysa С такой мамашей дочке будет трудно выйти замуж. Прийдёт она с маман знакомиться к родителями жениха,а ее мамашу в каких только позах не видали. И голую,и полуголую,и врастопырку,и раком,и с левым мужиком в трусах на кухне.. Жуть.
tatka19822 Ушел Олежа походу через ванну, - пишуть розчаровані фанати. 

Читайте АСН в Google News