У Вінницькій області 12-річна школярка зізналася вчителям, що її ґвалтує вітчим

04.10.2018, 17:30

2 жовтня у Вінницькій області, в одному з сіл Оратівського району, затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 12 річної падчерки. Заяву в поліцію написав директор школи, де вчиться дівчинка, повідомляє Vinbazar.com.

Як повідомили у поліції Вінницької області, 44-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до відповідальності за різні майнові злочини. 18 років провів у в'язниці. Останній раз звільнився в липні цього року.

Йому вже оголошено про підозру за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України - (Зґвалтування малолітньої) та попередньо затримано на 72 години. Слідчі будуть клопотати про взяття його під варту на час проведення досудового розслідування.

Про інцидент стало відомо тільки після того, як дівчинка зважилася розповісти про своє горе вчителям у школі. За словами дитини, подібні дії з боку вітчима траплялися не вперше. Мати стверджує, що не знала про подібне. Правоохоронці чекають результатів медичної експертизи. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Читайте АСН в Google News