Фреймут показала фото з синцями і чоловіком-генпродюсером

01.10.2018, 15:10

Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка повідомила, що сильно травмувалася під час зйомок свого шоу "Оля", пропала на більш ніж тиждень з простору. Через деякий час Фреймут опублікувала в Інстаграм фото зі своїм чоловіком - генеральним продюсером "Нового каналу" Володимиром Локотком.

На фото телеведуча - без макіяжу, виглядає дещо втомлено, під очима помітні темні кола. Ведуча в коментарі до фото не написала нічого, тільки поставила смайлик-сердечко.

У коментарях, які адміністратори або сама Оля старанно чистять від негативу, багато читачів захоплюються натуральністю Ольги і їхньою зовнішньою схожістю з чоловіком. Однак багато людей і зловтішаються:

oligasoloduxa Ольга ну синці можна замазати
katerinadvoretska Оля, може тому, в Інспектор Фреймут?
pogustanonatali П ... дець яка ж вона страшна ця фреймут
kantsurak_irka Фреймут якась дуже втомлена
katerok_19_ Синці під очима .. я дивлюся останні фото що то вона якась стара
mary_me_23 Вам пощастило що він вас вас любить таку з синцями під очима, бліду і непривабливу) але це тимчасово, на жаль
_.lady_in_dreams .__ Вигляд як ніби не спала 4 тижні і потім вийшла в ефір.

Нагадаємо, всі перипетії відбуваються на фоні не дуже вдалого старту шоу "Оля", яке показало низькі рейтинги і навіть з'явилися чутки про його закриття, зокрема - про те, що травму Фреймут може використовувати як спосіб красиво вийти з неприємної ситуації.

Читайте АСН в Google News