Магнітні бурі у жовтні. До чого треба бути готовим

27.09.2018, 09:40

Прогноз магнітних бурь на жовтень 2018 року спеціально публікується для метеозалежних людей. Якщо ви будете знати геомагнітну обстановку на найближчий місяць, то ви зможете заздалегідь підготуватися до несподіванок і капризів Сонця, поберегти здоров'я і загальне самопочуття, повідомляє Ivona.

Майте на увазі, що протягом усього жовтня 2018 Сонце помітно активізується, очікується кілька сильних і тривалих магнітних сплесків. А тому всім чутливим людям слід бути напоготові, щоб магнітні перепади не застали зненацька і не зіпсували стан здоров'я в середині осені.

Магнітні бурі в жовтні очікуються 2, 9, 11, 14, 18, 20, 21, 29 числа.

Магнітні бурі в жовтні можливі 7, 8, 10, 19 числа.

Магнітні бурі у жовтні 2018 року  погане самопочуття

Під час магнітних бурь і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, а також зміни настрою, стреси і депресії.

Як легше пережити магнітні бурі в жовтні 2018 року:

обмежте серйозні фізичні навантаження;

відкладіть на більш відповідний час роботу, що вимагає підвищеної уваги;

намагайтеся уникати стресових ситуацій, скандалів, з'ясування відносин; частіше відпочивайте і бувайте на свіжому повітрі в ранкові та вечірні години; уникайте тривалого перебування на відкритому сонці;

стежте за своїм самопочуттям, артеріальним тиском і виконуйте рекомендації лікарів;

харчуйтеся правильно, особливо в дні магнітних бурь, щоб знизити рівень холестерину в крові.

Рекомендується рослинна дієта, натуральні соки і відвари, молочна дієта і нежирне м'ясо. відмовтеся від алкогольних напоїв в період магнітних бурь.

Читайте АСН в Google News