Збирався одружуватися в жовтні: У Павлограді вбивство військового видають за самогубство

26.09.2018, 19:20

На Дніпропетровщині солдат застрелився у військовій частині міста Павлоград. Офіційна версія смерті жителя Рівненської області - він убив себе сам. Але наречена 24-річного хлопця - Галина Килюшик - відмовляється вірити у версію про самогубство. Про це дівчина розповіла місцевим журналістам.

Вона запевняє, що у її жениха не було приводів вбивати себе, вони любили один одного і збиралися незабаром одружитися. Дівчина заявляє, що разом з ріднею вимагатиме розслідування і сама шукати правду. Для цього родичі приїхали в Павлоград.

"У нас є підозра, що в ту ніч він міг побачити щось не те, що треба. Хлопці з частини бояться щось говорити, але кажуть загадками і кажуть, що це не він. Також розповідають, що ця страшна ніч була дуже тихою. Хлопці кажуть, що чули, як щось падало. А потім був постріл. Але нікого з солдатів туди не підпускали. Бігли одні командири. На тому пості щось не те. Хлопці бояться і не люблять туди їздити. І це дуже підозріло", розповіла дівчина журналістам.

За її словами, мама Ігоря, була в Павлограді, де слідчі показали їй фото місця смерті сина.

"На них Ігор лежить так, як його поклали. Фотографії чомусь дуже розмиті, неякісні. На них видно, що був постріл. Колись Ігор займався єдиноборствами. І дуже добре бився. Але думаю, що він не міг з усією силою давати кривдникові здачу, оскільки це міг бути хтось із своїх. А може їх було багато", припускає дівчина.

Також вона розповіла, що місцеві жителі дану військову частину називають частиною смертників і там неодноразово подібною смертю вмирали військові. Щоразу їм ставили причину - самогубство.

"Жителі Повлограда говорили мамі, що нам нічого не вдасться добитися. Але ми сподіваємося на справедливість. Наш Ігор пішов в «Національну гвардію» не для того, щоб його вбили і повісили клеймо «самогубці». Він любив життя і так хотів жити ...", - говорить дівчина.

Читайте АСН в Google News