Вагітна коханка 64-річного Сєрова звинуватила його в зґвалтуванні та розпусті

11.09.2018, 16:20

29-річна російська красуня, колишня учасниця скандального проекту "Дом-2" Дарина Друзяк в ефірі російського телеканалу заявила, що чекає дитину від 64-річного співака Олександра Сєрова. У той же час дочка Олександра Сєрова Мішель вважає, що Друзяк - звичайна мисливиця  за грошима і славою.

Друзяк стверджує, що два роки жила в шикарних апартаментах Сєрова і все було добре, поки колишнього співака не потягнуло до її подруги. Він просив запросити її додому для інтиму. Також дівчина зізналася, що співак зґвалтував її. Після цього вона завагітніла.

Сєров був присутній на цьому ж ефірі і запевнив, що допоміг Дарині, коли та залишилася без житла, прихистив у себе в квартирі, а вона згодом почала будувати підступи. «Я дізнався, що вона розповідає всім, ніби я тримаю її під замком, ніби я виявляв до неї інтерес в інтимному плані. Чому вона тоді відразу не поїхала? Чому не подала заяву в поліцію?» - заявив Сєров.

Незважаючи на жах ситуації додому в провінцію дівчина повертатися не хоче, збирається народити дитину і змусити Сєрова визнати її. 

Читайте АСН в Google News