Шатунов в день 45-річчя привітав себе піснею. Який він зараз

06.09.2018, 18:44

Безперечному лідеру в кількості прослуховувань в СРСР - солістові групи "Ласковий май" Юрію Шатунову сьогодні виповнюється 45 років. Після розвалу союзу Юрій пішов з групи, виїхав до Німеччини, вивчився на звукорежисера, почав виступати сольно.

Шатунов вирішив відновити справедливість по відношенню до своїх заробітків. Адже в СРСР ходили чутки, що продюсер групи - Андрій Разін крав гроші виконавців. Вони навіть вирішували через суд питання про виконання композицій і Шатунов відсудив 10 мільйонів доларів.

Багато років Шатунов живе разом з родиною в Німеччині. Він щасливо одружений вже 18 років. У них з дружиною Світланою є 12-річний син Денніс і 5-річна дочка Естелла. У німецькому місті Бад-Хомбург у Шатунова свій бізнес, який він відкрив після того, як відсудив ті самі 10 мільйонів. Співак мріяв познайомитися з дівчиною, яка нічого б не знала про популярність «Ласкового мая». Нею і виявилася Світлана.

Вони одружилися в 2000-му році. Андрій Разін хрестив їх сина: це ще раз довело той факт, що старі образи екс-учасників популярного гурту залишилися в минулому. «Будь-які спори з Андрієм Разіним - в минулому. Зараз ми в приятельських, навіть родинних відносинах», - говорив Юрій.

У свій ювілейний день Шатунов опублікував в Інстаграм жартівливий кліп.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрий Шатунов (@yuriy_shatunov)

Читайте АСН в Google News