У Миколаєві студентки масово знепритомніли на "лінійці"

03.09.2018, 17:09

3 вересня на лінійці в Миколаївському національному університеті ім. В. Сухомлинського знепритомніли відразу чотири студентки першого курсу. Незважаючи на те, що дівчата стояли в тіні, проте вже в середині "лінійки" чотири дівчини одна за одною знепритомніли, повідомляє "Новости-N". Ще одній дівчині стало погано вже після заходу.

Першокурсниць підхопили і повели в бік військові, їм викликали швидку. Викладачі допускають, що подібне явище пов'язане з тим, що першокурсниці перехвилювали, а багато зі студенток сьогодні не снідали зранку.

Нагадаємо, раніше виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на сторінці в соцмережі закликала скасувати шкільні лінійки, на яких діти не отримують нічого, крім сонливості або сонячного удару. Супрун нагадала, що кожен рік малюки масово втрачають свідомість від перегріву і задухи. Лікар нагадала, що всього 15 хвилин під прямим сонячним світлом збільшує ризик виникнення раку шкіри і порушень зору, а тінь від дерев або парасольок - не захист.

Читайте АСН в Google News