У Президента вимагають зачистити телеефір від "Кремль-ТБ"

03.09.2018, 14:50

Українське телерадіомовлення має бути звільнене від засилля антиукраїнських виступів, інспірованих країною-агресором. Таку думку висловив глава фракції БПП Артур Герасимов на засіданні погоджувальної ради, передав кореспондент ASN.

"Ми вважаємо, що український інформаційний простір повинен бути рішуче захищений від телеканалів-перебіжчиків, які передали ці телеканали в управління Путіну", - зазначив політик. За його словами, динаміка антиукраїнських виступів на телеканалі NewsOne, набуває все більших і більших розмірів.

Так, в ефірі все частіше звучать "темники Кремля". Безпосередніми провідниками відвертої ворожої позиції в ефірі популярного українського каналу стали лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук і колишній заступник голови адміністрації президента Андрій Портнов.

При цьому глава фракції Народний фронт Максим Бурбак додав, що таким чином готується реванш Путіна в Україні. Як нагадав політик, Медведчук вже активно роздає інтерв'ю різним ЗМІ.

Нагадаємо, відомий аналітик Андерс Ослунд повідомив про те, що колишній глава Адміністрації президента України і лідер організації «Український вибір» Віктор Медведчук перед президентськими виборами купив три українські телеканали - «NewsOne», «112 Україна» і «Zik».

Читайте АСН в Google News