Фахівці перерахували пози для «нескінченного» сексу

02.09.2022, 07:33

Задоволення партнерки стане доброю звичкою, а не рідкістю. Проблема передчасної еякуляції за статистикою стосується приблизно 30% чоловіків, у зв'язку з чим багато ловеласів вдаються до використання презервативів і інших засобів для зменшення чутливості, щоб хоч якось продовжити статевий акт, намагаючись принести задоволення жінці свого серця.

Однак, вчені з'ясували, що тривалість сексуального контакту також залежить і від вибору пози, що визначає характер взаємодії статевих органів. Фахівці підказали, що зробити секс практично нескінченним, забезпечивши пристрасть на всю ніч, слід використовувати позу «Ложки», в якій партнерка виявляється на боці, а чоловік розташовується в тій же позиції за нею.

Крім того, сексолог Анабель Найт заявила, що однією з найменш чутливих позицій вважається трохи змінена поза «по-собачому», в якій дівчині слід лягти на живіт, а чоловік опиниться прямо на своїй партнерці, контролюючи всі рухи тіла.

Найт підкреслила, що для продовження сексуальних утіх також підійде поза, в якій обидва партнери лежать на боці обличчям один до одного, а жінка закидає верхню ногу на торс чоловіка, створюючи необхідні умови для проникнення. Джерело.

Читайте АСН в Google News