Гороскоп Павла Глоби на вересень 2018. Небезпечні і вдалі дні для знаків

31.08.2018, 21:10

Кожен новий місяць ставить перед нами особливі завдання, які вимагають негайного виконання. Гороскоп Павла Глоби допоможе вам залучити удачу і розібратися з проблемами в вересні 2018.

Овен

7 і 11 числа головний покровитель Овнів, Сонце, буде дуже активним в подвійних аспектах. Це найкращі дні для швидкого досягнення цілей на роботі і в любові. Овнам доведеться вибирати, яку сферу зробити основною. З 17 по 19 вересня Сонце буде актуальним, що зробить цей період ідеально відповідним для пристрасті та активності в амурних справах. З 23 вересня Сонце трохи ослабне, перейшовши в Знак Терезів. Кінець місяця буде менш емоційним, ніж його початок. Зберегти індивідуальність Овнам буде трохи складніше, тому потрібно буде заповнити це яскравим одягом і вчинками. Астрологи попереджають Овнів про те, що заздрість може зруйнувати їхнє щастя. Позбутися від цього почуття допоможуть декількох ефективних способів.

Телець
8 і 9 вересня - дні, коли майже всі планети будуть активними. Особливо це стосується Венери, головного помічника Тельців. Енергія планети-покровителя буде вкрай творчою, тому ці дні варто присвятити спілкуванню з людьми і пошуку нових джерел доходу. 1 числа, а також з 27 по 29 вересня другий покровитель Тельців, Місяць, буде знаходитися в їх Знак Зодіаку. Ці дні по своїй енергетиці виявляться найбільш сприятливими. В цілому проблемним може стати період з 9 по 30 число. Венера ослабне, перейшовши в Знак Скорпіона, тому кількість фінансових негараздів може збільшитися. Тельцям не варто робити великі покупки в другій половині місяця. Зайва фізична активність теж небажана. Намовляння на міцне здоров'я допоможуть активним Тельцям уникнути проблем із самопочуттям.

Близнюки
Астрологи зазначають, що настав час для налагодження внутрішньої гармонії, гармонії у відносинах і навіть в будинку. Близнюкам необхідно більше часу проводити в духовних пошуках, в спілкуванні з приємними і близькими людьми. Можна купити щось для дому, зайнятися перестановкою меблів або переїздом, ремонтом. Справа в тому, що з 6 вересня позитивний Меркурій стане сильнішим в Знаку Діви. Цей перехід вказує на необхідність змінити обстановку. З 3 по 9 вересня вплив Меркурія буде максимально сприятливим. Це час бажано присвятити поїздкам, покупкам і новим знайомствам. Подібна енергетика буде у цієї планети і в інші періоди посилення: з 14 по 17, з 20 по 21, з 23 по 25 вересня. Найнебезпечнішим днем ​​місяця астрологи називають 30 вересня. У цей день обидва антагоніста Близнюків, Юпітер і Нептун, виявляться в потужних аспектах. Цей день краще провести на самоті. Юпітер може спровокувати появу жадібності, а Нептун приглушить інтуїцію Близнюків.

Рак
Ракам бажано сфокусуватися на проблемах ділового характеру. Управляти удачею цих людей у ​​вересні буде Місяць. 1 числа Місяць буде дуже сильним в Тельці. Такий день не можна втрачати даром - можна відправитися за покупками, зайнятися роботою вдома, не дивлячись на те, що це субота. 2 вересня - день тригона Місяця і Марса. Це прекрасний час для перебування поруч з родиною. 4 число - хороший день для творчої роботи через секстіля з Меркурієм. 5 і 6 вересня - дні сили Місяця в Раку. Це найбільш вдалі дні за весь місяць. З 7 по 22 число буде непростий період, коли Місяць стане менш активним. 7, 8, 13 і 14 числа, а також 18 і 19 вересня перебування Місяця в послаблюючих Знаках негативно відіб'ється на удачі Раків в справах. Вони можуть стати більш примхливими і неврівноваженими. Намовляння від неприємностей на роботі допоможуть їм подолати виниклі труднощі. З 23 по 30 число Місяць знову стане дуже сильним, що допоможе Ракам вдало завершити місяць. 29 вересня - найкращий день другої половини вересня, тому що супутник Землі буде перебувати в гарному аспекті з Юпітером.

Лев
Найсприятливіші дні місяця для Львів - 11, 12 вересня, а також період з 16 по 21 число. 11 і 12 числа буде дуже активним покровитель Львів Плутон. Він допоможе представникам цього Знака Зодіаку змінити життя на краще. Це прекрасні дні для духовних пошуків, для зустрічі з родичами. Тривалий період з 16 по 21 число позитивний, тому що Сонце і Плутон по черзі будуть знаходитися в підсилюючих аспектах. У ці дні Львів очікує удача в любові. 23 числа Сонце перейде в Знак Терезів. Кінець місяця може бути млявим і неспішним. Якщо Леви зможуть запланувати початок відпустки на цей час, то вони анітрохи не помиляться. Бажано уникати зайвих фізичних і інтелектуальних навантажень і користуватися намовляннями на удачу, тому що фортуна може на час відвернутися.

Діва

Для Дів вересень може стати дуже продуктивним місяцем. Причина полягає в підвищеній активності Меркурія - їхнього покровителя. Він буде дуже активним в підсилюючих його аспектах з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня. Останній день місяця теж буде вдалим, тому що Меркурій виявиться в подвійному аспекті з Нептуном і Місяцем. У ці дні енергетика Дів буде підвищена, тому можна сміливо займатися будь-якими справами, які вимагають посидючості або командної роботи. Негативні Венера, Юпітер і Нептун виявляться в сильних аспектах з 11 по 13 вересня. У ці дні Дівам краще не просити ні у кого допомоги, а намагатися діяти самостійно. В середині місяця можуть початися проблеми зі сном і відпочинком. Медитація для хорошого сну допоможе Дівам поліпшити самопочуття і очистити розум від настирливих думок.

Терези
У фінансових справах і на роботі у вересні Терезам може посміхнутися удача. Йдеться про 3, 8, 9, 12 і 13 числа. У ці дні сприятлива Венера в сильних аспектах допоможе Терезам виграти суперечки, вирішити негаразди з колегами і начальством, знайти нові джерела доходу. З 21 по 23 число Сатурн буде посилений аспектами з іншими планетами. Це говорить про те, що можна буде швидше позбутися від комплексів, сумнівів і страхів, а також легко вийти за межі зони комфорту. А ось в любовній сфері в цьому місяці, на жаль, може бути багато негараздів. Можливі конфлікти навіть в найміцніших відносинах. Знизити ймовірність сварок допоможе тільки гнучкість і бажання йти назустріч другій половинці. Найнебезпечніші дні місяця - 11 і 12 вересня. Це будуть дні сили антагоніста Плутона, який постарається перешкодити будь-яким спробам примирення.

Скорпіон
Скорпіонам в вересні буде допомагати сильний Марс. Ця планета-покровитель виявиться в підсилюючих аспектах з 5 по 11 число. 12 вересня естафету підхоплять інші два покровителя Скорпіонів - Плутон і Уран. З 18 по 20 вересня потужним буде вже тільки Уран. Все це говорить про те, що для ділової сфери вересень може виявитися вкрай сприятливим часом. У всі названі дні можна сміливо відправлятися за покупками і брати на себе якомога більше робочих обов'язків. Можливо, у Скорпіонів з'являться якісь ідеї з приводу нового напряму розвитку. Можна буде сміливо міняти місце роботи, ходити на ділові зустрічі, вести переговори. 3, 13, 17 і 27 числа негативна Венера буде посилена негативними аспектами. Ці дні найгірше підходять для зміни обстановки, романтичних зустрічей і підвищеної фізичної активності. У ці дні потрібно краще харчуватися, уникати жирної їжі та алкоголю. Бажано скористатися ефективним способом зміцнення здоров'я.

Стрілець
У вересні вкрай активною планетою буде Меркурій. На жаль, він є антагоністом для Стрільців. Це означає, що найбільша небезпека може чекати представників цього Знака з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня. Також варто відзначити останній день вересня, коли Меркурій вступить в подвійний аспект з Нептуном і Місяцем. Всі ці дні виявляться найменш вдалими для навчання, для зміни обстановки і тривалих поїздок. Самота допоможе уникнути більшості проблем. Астрологи також радять користуватися аффирмаціями на успіх і багатство, щоб підвищити впевненість в собі. 11 і 12 вересня одна з планет-покровителів Стрільців - Юпітер - буде посилена позитивними аспектами. Ці два дні будуть найсприятливішими з енергетичної точки зору. Приймати важливі рішення буде набагато простіше.

Козеріг
6 вересня покровитель Козерогів Сатурн перестане бути ретроградним. У цей час потрібно буде перестати озиратися назад і думати про минулі помилки. Цей місяць - один з найпотужніших і сприятливих в плані енергетики, тому що Марс, Сатурн і Уран, головні наставники Козерогів, будуть активними з 5 по 13 число, а також з 18 по 24 вересня. Це означає, що більше половини місяця удача буде слідувати за представниками цього Знака, причому активізувати всі свої внутрішні ресурси можна в будь-якій сфері життя. Небезпеки можуть підстерігати Козерогів 1, а також 27, 28 і 29 числа, коли Місяць, головне джерело негативу, буде сильним в Знаку Тельця. В інші дні він не зможе перешкодити Козерогам йти тим шляхом, який вони обрали. У найнебезпечніші дні місяця Козерогам краще бути ближче до родичів, друзів і другої половинки. Поголоски на удачу допоможуть в найважчих ситуаціях.

Водолій
Небезпечних для Водоліїв днів у вересні буде досить мало: 11, 12, 17-18 вересня. 11 і 12 числа проблеми принесе негативний Плутон, а 17-18 - Сонце. Астрологи зробили висновок про те, що ці два періоди виявляться несприятливими для нових знайомств і флірту. Сонце і Плутон зроблять Водоліїв більш закритими і менш упевненими в собі. Боротися з цим допоможуть сильні намовляння на везіння. 20 числа, відразу після негативного Сонця, естафету перехопить Уран в біквінтіле з Меркурієм. Потім підуть три дні сили покровителя-Сатурна, а потім, 24 числа, сильним знову буде Уран. У ці п'ять днів відбуватимуться приємні випадковості, перетворення. Всесвіт зажадає від Водоліїв більше незалежності, бунтарства і цілеспрямованості. Такі якості допоможуть їм досягти успіху у всіх сферах життя, але особливо у фінансовій.

Риби
Меркурій - антагоніст для Риб, тому періоди активності цієї планети з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня будуть дуже небезпечними для представників Водного Знака. Меркурій постарається віддалити Риб від їх другої половинки, від друзів і від сім'ї. Ця планета сильно впливає на підсвідомість, намагаючись керувати тими, хто не здатний тримати себе в руках. Цей місяць буде насичений негативними емоціями і конфліктами. Все, що потрібно Рибам - це психологічна гнучкість і вірність здоровому глузду в суперечках з тими, хто їм дорогий. 1 вересня і з 26 по 30 число сприятлива енергетика посиленого Місяця буде дуже доречна. У ці дні бажано завершувати почате, позбавлятися від негативних емоцій і шкідливих звичок. Ефективні способи боротьби з заздрістю і злістю допоможуть Рибам побороти в собі вади та слабкості. Джерело.

Читайте АСН в Google News