Канал вже не український: Мураєв на три роки віддав NewsOne в "оренду" Портнову

30.08.2018, 06:50

Екс-заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління на три роки телеканал NewsOne. Про це сам Портнов похвалився на сторінці в соцмережі.

"Позавчора в Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки", - зазначив Портнов. Мураєв не може ні розірвати договір, ні втручатися в справи каналу.

Сам продавець в соцмережі написав, що вдячний долі, що звела його з Портновим, а також натякнув на те, що телеканал уже - не український.

"Тепер він буде здійснювати всю діяльність з управління і регулювання інформполітики. Так що вибачте, Петро Олексійович, і товариші активісти, але тепер стрибати з шинами біля входу тому, що вам не подобається моя думка, більше не вийде. У тому числі і тому, що це вже буде не внутрішньоукраїнською, а європейською справою", - написав Мураєв.

Судячи з його коментаря, Портнов може робити з телеканалом що захоче. Нагадаємо, Портнов - все ще підозрюваний в Україні. СБУ висуває йому "державну зраду".

Читайте АСН в Google News