Найточніший гороскоп на тиждень з 27 серпня по 2 вересня. Список вдалих і невдалих днів.

27.08.2021, 08:15

ОВЕН

Для тих з вас, хто народився в квітні, тиждень не надто вдалий, і не виключено, що через якусь промашку довіру до вас може бути підірвано. Будьте обережні у висловлюваннях і не звалюйте на себе зайвого. Чим швидше ви усвідомите марність метань, тим менше сил розтратите даремно. А ось у Овнів березня цілком може статися так, що вони почнуть користуватися величезним авторитетом і приголомшливим успіхом.
Сприятливий день — вівторок.
Несприятливий день — п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям квітня і першої декади травня на цьому тижні в спілкуванні з людьми доведеться постійно себе приструнювати, щоб своєю примхливістю, безвідповідальністю і впертістю не перекреслити їх теплі відносини. Зате для Тельців кінця знака це період підвищеної працездатності та творчого підходу до справи, вони здатні будуть процвітати на кар'єрному поприщі і заробити блискучу репутацію. В особистому житті навколишні підуть назустріч вашим побажанням.
Сприятливий день — вівторок.
Несприятливий день — понеділок.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете залучені в вир дій і подій і у вас навіть не буде часу перепочити. Але зате за ці дні можуть відбутися вигідні угоди, статися нові цікаві знайомства і надійти пропозиції, про які ви навіть і не мріяли! Однак якщо все ж особисто на вашу долю не випаде весь спектр подібних дарів, то вже переробити масу справ, від душі поспілкуватися і просто порадіти життю вам неодмінно вдасться. І лише для народжених в середині знаку кінець тижня може вийти дещо метушливим.
Сприятливий день — середа.
Несприятливий день — п'ятниця.

РАК

Не виключено, що в ці дні ви станете надмірно бурхливо реагувати на те, що відбувається, хвилюватися через дрібниці і вас легко можна буде вивести з себе. А тут ще хтось із вашого найближчого оточення проявить нестриманість або інші негативні риси свого характеру, і це може закінчитися сваркою, оскільки ви підтримаєте загострення пристрастей. Та й на дітей станете безпричинно гримати. І тільки у Раків середини знака і в стосунках лад, і робота йде на лад.
Сприятливий день — п'ятниця.
Несприятливі дні — вівторок, четвер.

ЛЕВ

Успіхам Львів, народженим біля кордонів знака, в ці дні посприяє власне бажання усунути все те, що заважає просуватися вперед. В особистому житті багато корисного можна буде почерпнути з задушевного спілкування з близькими. Тим же, хто народився в середині знаку, треба буде прораховувати свої дії на кілька кроків вперед. Тільки так вам вдасться уникнути непередбачених нестиковок і неузгодженостей, які, за великим рахунком, ви самі собі і створите. Не виключені і конфлікти.
Сприятливий день — вівторок.
Несприятливий день — п'ятниця.

ДІВА

Схоже, в ці дні ви не станете чекати з моря погоди, а самі сміливо рушите до наміченої мети. Все вірно — адже для вас цей час продуктивної праці і високих результатів, і ніхто і ніщо не зможе перешкодити вашому просуванню вперед. Така позиція відноситься не тільки до ділового життя, а й до особистого — там теж багато ваших побажання будуть реалізовані. І тільки Дівам кінця знака не рекомендується братися за що-небудь серйозне — через свої надмірно метушливі дії або під впливом моменту ви не зможете усвідомити всіх труднощів, які вас чекають.
Сприятливі дні — п'ятниця, субота.
Несприятливі дні — немає.

ТЕРЕЗИ

У вересневих Терезів це вдалий час, щоб оцінити свої успіхи, промахи і намітити плани на майбутнє. У свої відносини з близькими ви внесете чіткість і ясність. Для народжених в жовтні цілком продуктивною виявиться перша половина тижня, і бажано за цей час виконати якомога більше із запланованого. З середи справи почнуть зупинятися, а друзі та близькі люди, ніби змовившись, візьмуться докучати вам претензіями, вимогами і примхами.
Сприятливий день —- понеділок.
Несприятливий день — середа.

СКОРПІОН

Навіть трудові будні, наповнені метушнею, біганиною і справами, принесуть вам тільки радісний настрій. Вельми результативними виявляться ваші дії, пов'язані з просуванням по службі, навчанням, вихованням і налагодженням міцних відносин. Ну а вихідні принесуть свою порцію позитивних емоцій. І тільки жовтневим Скорпіонам варто братися лише за ті справи, з якими вони в змозі впоратися, не особливо обтяжуючи свою нервову систему. Завищивши планку, ви отримаєте куди менше, ніж вклали.
Сприятливий день — понеділок.
Несприятливий день — субота.

СТРІЛЕЦЬ

На перший план в ці дні у вас вийде бажання домогтися визнання на кар'єрному поприщі. І допоможе вам у цьому зросле професійне честолюбство. До речі, можна поговорити з начальником щодо вашого просування по службовій драбині або підвищення зарплати. В особистому житті також вдасться провести деякі реформи. І лише у Стрільців середини знака завжди знайдеться хтось інший, хто ту ж роботу зробить швидше, а відносини з близькими принесуть хвилювання і переживання.
Сприятливий день — середа.
Несприятливий день — п'ятниця.

КОЗЕРІГ

У більшості Козерогів на цьому тижні спілкування допоможе вирішити багато проблем і дасть їм можливість відчути себе в своїй тарілці. Ви захочете допомагати один одному, будете відкритими і доброзичливими і сповнені надії, що тепер-то вже точно залишаться в минулому всі колишні непорозуміння. І тільки у Козерогів кінця знака можливі неабиякі розбіжності з оточуючими. Причому велика ймовірність, що саме ви будете основним організатором конфліктів, оскільки в вас яскраво стануть виявлятися упертість і небажання поступатися.
Сприятливий день — середа.
Несприятливий день — п'ятниця.

ВОДОЛІЙ

Тиждень неоднозначний і відповідальний. Деякі дні пройдуть в суєті, турботах і хвилюванні, а вам буде складніше, аніж зазвичай зосередитися на точній роботі. А ще не слід занадто критично підходити до побажань близьких. І якщо вони вам дійсно дорогі, то ви повинні беззастережно піти їм назустріч, інакше непорозуміння тільки збільшаться. Але у народжених в кінці знака в першій половині тижня будуть і досить продуктивні дні, коли зі справами ви розправитеся граючи, а в контактах швидко знайдете загальні теми.
Сприятливий день — середа.
Несприятливий день — субота.

РИБИ

Ваша ініціатива перекинеться на рішення тих проблем, до яких раніше не доходили руки. І треба сказати, ви непогано з цим впораєтеся. Чи зможете ви навести порядок і в сімейних відносинах, оскільки як ніколи раніше ви зрозумієте потреби і тривоги своїх близьких і коханих і зробите все можливе, щоб вони були задоволені. Правда, у лютневих Риб в неділю щось може піти не зовсім так, як вони розраховували. Та й з'ясовуючи стосунки, вам важче стане переконувати в своїй правоті протилежну сторону.
Сприятливі дні — понеділок, п'ятниця.
Несприятливі дні — немає.

Читайте АСН в Google News