Група крові може розповісти про людину все

28.08.2022, 19:52

Фахівці впевнені, що група крові – це дзеркало людини, вона може розповісти багато.

Перша група крові вважається найдавнішою. Люди з цією групою – природжені лідери. Як правило, беруться відразу за кілька справ, але можуть не довести їх до кінця. Однак вони зуміють швидко знайти людей, які зроблять все за них. З них виходять відмінні керівники.

Друга група. З'явилася ця група крові в той період часу, коли люди стали всеїдними. Ці люди здатні знайти спільну мову з усіма. Вони теж лідери, але приховані. До таких часто звертаються за порадою. Вони ідеальні співрозмовники. Їм підходять такі професії як лікарі, вчителі, працівники сфери обслуговування.

Третя група крові утворилася в ті часи, коли люди стали переселятися на більш холодні землі. Ці люди чітко виконують усі поставлені завдання, вони дуже працьовиті. З них виходять відмінні економісти, хірурги, адвокати, ревізори і т.д.

Четверта група крові з'явилася недавно шляхом змішування першої та третьої груп. Вона є найбільш рідкісною. У людей з такою групою крові хороший імунітет, але є такі вразливі місця як суглоби і органи слуху. Ці люди терплячі і посидючі. Найчастіше вони стають вченими і винахідниками.

Читайте АСН в Google News