Кравчук пояснив, чому у Порошенка не виходить бути нормальним президентом

21.08.2018, 20:43

Другий президент України Леонід Кравчук пояснив, чому у нинішнього глави держави не виходить навести порядок в країні. Відповідаючи на питання журналіста про те, чому рейтинг Порошенка так само швидко падає, як і його попередників після виборів, Кравчук сказав, що головна помилка його у відсутності системи кадрової роботи, передає ASN.

"Ви подивіться, хто навколо нього? Він не довіряє стороннім людям. Він дивиться на Україну, як на корпорацію. Мені один чоловік сказав:« Ніколи бізнесмен не може говорити про честь». Я не кажу конкретно про Порошенка. Поки людина буде мислити категоріями бізнесу, вона буде Україну прирівнювати до бізнесу. А того, хто не буде погоджуватися з його рішеннями, звільняти. Порошенко не тому поганий, що він бізнесмен. Але система управління державою має базуватися не в принципах бізнесу", - наполягає Кравчук.

Також на думку екс-президента, серйозна помилка Порошенка - перебільшення своїх можливостей, недооцінка реальної ситуації. Наприклад, його обіцянки швидко закінчити війну.

"Він виходить за межі реальних оцінок життя. Тому основні питання - бідність, корупція - не вирішено, війна затягнулася. Яке б гостре питання ми не взяли, воно не вирішене", - сказав Кравчук в інтерв'ю виданню Главком.

Читайте АСН в Google News