У "Оскара" з'явиться ще одна номінація

09.08.2018, 14:45

На наступній церемонії вручення престижної премії "Оскар" будуть давати статуетку за "Кращий популярний фільм". Про це пише Variety. За інформацією видання, поки не відомо, яким чином будуть відбирати стрічки для нової номінації.

На думку ЗМІ, її ввели для того, щоб нагороджувати статуетками, зокрема, і блокбастери. Як пише видання, зараз саме відсутність серед номінантів премії таких фільмів є головною претензією до шоу, що втрачає популярність.

Як правило, картини саме цього жанру лідирують у прокаті за показниками касових зборів і популярності. Крім того, організатори церемонії вирішили скоротити телетрансляцію з 4 до 3 годин. Це, можливо, буде зроблено за рахунок зменшення кількості номінацій, які вручають у прямому ефірі.

У виданні також пояснили, що останнім часом Американська кіноакадемія намагається врятувати падаючі з кожним роком рейтинги церемонії. Президент кіноакадемії Джон Бейлі раніше заявляв, що "Оскар" повинен покращитися, щоб залишатися актуальним.

Нагадаємо, раніше ASN називала найгірші вбрання останньої церемонії вручення премії "Оскар", яка відбулася 4 березня в театрі «Долбі» (Голлівуд, Лос-Анджелес). У цей список потрапили знамениті актриси - Сальма Гайек, Вуппі Голдберг і Емма Стоун.

Читайте АСН в Google News