Крутіша за Мадонну: Доліна прогулялася по Юрмалі і отримала схвальні компліменти

03.08.2018, 22:00

Популярна російська співачка Лариса Доліна прогулялася по центральній вулиці Юрмали і послухала схвальні компліменти на свою адресу. Про це повідомляють "Дни.ру". Згідно з даними ресурсу, артистка придбала нерухомість на знаменитому курорті Латвії ще кілька років тому, і тепер її нерідко можна зустріти на прогулянці по знаменитій пішохідній вулиці Йомас або ж уздовж моря.

Нещодавно співачка потрапила в об'єктиви відпочиваючих при повному параді: акуратний макіяж, зачіска, легка майка, чорні широкі штани, набедренна сумка. Як пишуть у виданні, такий "буденний" наряд співачки змусив роззявити роти перехожих. Вони щосили фотографувалися зі знаменитістю, не приховуючи свого захоплення її зовнішнім виглядом.

Багато хто навіть порівняв її з Мадонною, помітивши, що американська діва програє за зовнішніми даними. "Лариса, ви крутіша за Медж!" - кричали люди навздогін щасливій Доліній. При цьому ресурс зазначив, що Ларисі Доліній у вересні стукне 63 роки.

Протягом багатьох років її вважали однією з найвишуканіших і аристократичних співачок на російській естраді. Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова і її чоловік, шоумен Максим Галкін збираються отримати посвідку на проживання в одній з європейських країн і покинути Росію.

Зоряна пара вирішила ростити своїх дітей-двійнят в більш спокійній країні. Як розповів один із знайомих пари, саме з цією метою вони літали на Кіпр.

Читайте АСН в Google News