Залишала дитину на передньому сидінні: на Львівщині мати-повія водила доньку на панель

02.08.2018, 11:53

У соціальних мережах небайдужі громадяни розповіли про жінку, яка пропонувала інтимні послуги на трасі Львів - Тернопіль з 2-річною дитиною на руках. Тікаючи від соціальних служб, жінка перебралася за 70 км від Львова, в маленьке містечко, але вже там її незабаром затримали.

Вона визнала, що працює таким чином вже два роки - з народження дитини.

"Послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі, на задньому сидінні, в цей час дитина залишається на передньому сидінні", - повідомила Людмила Шеремета, керівник сектора реагування райвідділу поліції.

"Притягнути до відповідальності раніше підстав у нас не було. Тому патрульна вирішила з нею поспілкуватися про різні соціальні центри. Жінка подякувала і поїхала додому на автобусі», - пояснює Мар'ян Шпитак, керівник прес-служби патрульної поліції Львова, чому раніше горе-мати не притягувалася до відповідальності.

Соцпрацівники вже відібрали дитину у матері, щоб обстежити дівчинку в лікарні, а потім відвезуть її до притулку. У соціальній службі стверджують: раніше нічого не робили, бо не знали, що жінка надає сексуальні послуги з дитиною на руках.

"Лишала ж. Без нагляду, без нікого. Дитина спала, а вона... То така фішка у неї була», - розповідає Володимир Яблонський, працівник заправки, неподалік від якої жінка зупиняла машини. Правда, поки що збоченці загрожує лише  штраф у 85 гривень

Читайте АСН в Google News