Шаурма поклала на лікарняне ліжко 16 киян

31.07.2018, 16:40

Поліція Києва почала розслідування за фактом масового отруєння людей. Надійшло вже 16 повідомлень про отруєння їжею. До чергової частини Дніпровського управління поліції вчора протягом дня надійшли повідомлення лікарів з різних інфекційних відділень медичних установ про госпіталізацію громадян з гострими кишковими інфекціями.

Встановлено, що напередодні постраждалі купували шаурму на Броварському проспекті, після вживання якої стали себе погано почувати. Їх доставили в лікувальні установи, одна потерпіла відмовилася від госпіталізації.

Як прокоментував начальник управління Олександр Кузьмін, слідчим відділом внесено відомості про дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України - порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте АСН в Google News