Неможливо повірити, що їй - 64! Нові фото Крісті Брінклі і її секрет

20.07.2018, 16:44

Супермодель 90-х Крісті Брінклі знялася в гламурній фотосесії для журналу Social Life. Американська актриса і фотомодель - приклад краси і молодості. Важко повірити, але їй вже 64 роки.

І кожен раз, беручи участь у модних фотосесіях, вона доводить, що вік - це лише цифра! Недруги кажуть - що такою красунею її зробила пластична хірургія. Але модель говорить, що все завдяки правильному способу життя і правильному харчуванню.

Щоранку Брінклі починає зі склянки гарячої води з лимоном - тепла вода натщесерце корисна для травної системи і виводить токсини. Крісті також додає у воду мед манука і трохи каєнского перцю: вони заряджають її бадьорістю на весь день не гірше кави.

Брінклі визнається, що не виходить з дому без сонцезахисного крему і щільного сніданку. У меню моделі - натуральний йогурт з козячого молока, змішаний зі шматочками фруктів, ягодами, насінням Чіа, волоськими горіхами і вівсяними пластівцями. Крісті також може приготувати омлет з грибами і шпинатом або перекусити тостами з авокадо.

«Я перепробувала безліч дієт - від сокової до грейпфрутової, - розповідає Брінклі. - Це допомогло мені зрозуміти, що меню повинно бути збалансованим і включати якомога більше різних продуктів ».

Читайте АСН в Google News