Сімейна сварка на Хмельниччині: вбив дружину і з трупом потрапив в аварію

20.07.2018, 11:12

У Хмельницькій області 45-річний чоловік застрелив із самопала свою 40-річну дружину. Разом із трупом в автомобілі ВАЗ 2107 потрапив в аварію - врізався в Peugeot Expert, повідомили у відділі комунікації поліції області.

«45-річний водій автомобіля ВАЗ 2107, не вибравши безпечну швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Peugeot Expert. В результаті лобового зіткнення водій «ВАЗу» та його син потрапили в реанімацію, а ось жінка загинула на місці. Але коли правоохоронці оглянули тіло загиблої, виникла підозра, що на момент аварії вона вже була мертвою. Експертиза підтвердила, що жінка померла ще до ДТП від вогнепального поранення в серце», - розповіли правоохоронці.

Як згодом з'ясувалося, чоловік під час сімейного конфлікту вистрілив із виготовленого кустарним способом пристрою для стрільби в напрямі 40-річної дружини, від чого остання померла. За словами підозрюваного, він поклав дружину до автомобіля, взяв із собою сина, якого немає на кого залишити, і поїхав до лікарні. По дорозі до медичного закладу він не впорався з керуванням і потрапив у ДТП.

Читайте АСН в Google News