Пішли з санаторію і не повернулися: в Харкові шукають двох неповнолітніх дівчат

18.07.2018, 17:00

16 липня з Обласного дитячого психоневрологічного санаторію №1 по вул. Ньютона, 125, пішли дві дівчинки-підлітки і досі про їхнє місцезнаходження нічого не відомо. Про це повідомила прес-служба Нацполіції, передає Vgorode.

За інформацією відомства, імена зниклих Маргарита Берегова та Анастасія Савченко. Зріст 15-річної Маргарити Берегової - близько 155 см, вона худорлявої статури, з темним волоссям. Дівчинка була одягнена в чорні блискучі штани, білу майку і чорні кросівки. На вигляд їй - 15-17 років.

Зріст 16-річної Анастасії Савченко - близько 155 см, вона худорлявої статури, з русявим волоссям. Була одягнена в рожеві штани, білу футболку, чорні кросівки. На вигляд дівчині 14-16 років. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про зниклих дівчаток, просять повідомити за телефонами: 737-23-46, або 102, або ж звернутися до чергової частини Слобідського відділу поліції. 

Нагадаємо, на вокзалі в Харкові 9-річна дівчинка кілька днів стерегла свою п'яну матір, яка пропила всі гроші на квитки. Про це повідомила екс-патрульний поліцейський Ляна Теремкова.

Читайте АСН в Google News