Відому модель-блогера покусали акули під час фотосесії

17.07.2018, 14:20

Під час відпочинку на Багамах модель Катаріна Заруцька отримала серйозні травми під час купання з акулами. Катаріна пішла на такий ризик не дивлячись на протести сім'ї та її бойфренда. Дівчина виросла на березі океану, тому запевняла, що купання в оточенні акул-медсестер безпечно, оскільки вони не кусаються.

Принаймні дівчина так думала до того фатального дня, розповідає ВВС. Ця риба стала місцевою визначною пам'яткою, є тисячі фотографій у Мережі на яких відображено купання в оточенні таких акул.

Місцевий житель, який стояв на пірсі допоміг дівчині опуститися в воду з акулами і люди почали фотографувати, милуючись незвичайним видовищем. Але потім все пішло не за планом. Одна з акул схопила дівчину за руку і потягла на дно. Акула тримала її під водою протягом декількох секунд, перш ніж Катаріні вдалося вирвати зап'ястя з пащі.

Дівчина додумалася швидко закрити рану, щоб кров не потрапила в воду і не спровокувала хижаків. Укус акули залишить великий шрам, але модель говорить, що їй дуже пощастило, бо все могло б закінчитися набагато гірше.

Читайте АСН в Google News