Забили до смерті за відмову від їжі: дитина загинула в Сумській області

16.07.2018, 11:37

На Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну доньку за те, що вона відмовилася вечеряти. Коли дівчинці стало зле, їй не надали допомогу, а просто поклали в ліжко, де дитина і помер.

Трагедія трапилася в одному з сіл Білопільського району. Медики, які прибули за викликом, побачили на дивані малолітню дівчинку без ознак життя. На тілі дитини лікарі виявили сліди побоїв, викликали поліцію.

На питання правоохоронців, чоловік пояснив, що дитині ввечері стало погано і він поклав її спати. Коли ж через деякий час підійшов до ліжка - побачив доньку вже мертвою. Але поліція не повірила чоловікові і матері дівчинки.

Під час допиту горе-батьки зізналися, що дитину побили, бо дівчинка відмовилася їсти картоплю з хлібом. Це дуже розлютило батька, і він кілька разів ударив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також била дівчинку.

Експерти, кажуть, що нещасна дівчинка померла, захлинулася блювотними масами. Ймовірно у дитини було сильний струс мозку.

Крім померлої дитини сім'я є ще двоє дітей - дівчинка і хлопчик. Свого часу всі діти з вирішення соціальних служб були передані в інтернат, бо умови, в яких вони росли, були визнані як незадовільні. І тільки в травні цього року двох дівчаток батькам на деякий час дозволили взяти додому. В результаті одного з дітей нелюди вбили.

Читайте АСН в Google News