Затемнення посилить дію червоної нитки: езотерик розкрила особливості ритуалу

13.07.2018, 16:27

Період затемнення є сприятливим часом для проходження ритуалу надягання червоної нитки. Таку думку висловила провідний езотерик України Симона Бородіна на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Сьогодні відповідний момент для приготування червоної нитки. Дуже багато хто її носять, але вона - пустушка. Вони надягають її для самих себе, думаючи, що це захист", - зазначила експерт.

За її словами, правильно приготувати оберіг можна за допомогою 250 мл святої води, вовняної червоної нитки розміром 22 см, 24 см, 26 см або 28 см - не більше і не менше. У довжині не повинно бути 0, оскільки він обнуляє бажання, а парність, навпаки, дає можливість живитися позитивною енергією.

При цьому вона додала, що чоловікові таку нитку пов'язує жінка, щоб дію її було посилено. Перед цим необхідно опустити нитку в стакан зі святою водою, в яку необхідно кинути три щіпки полину - його можна купити в аптеці.

Ця трава має високу летючість і гіркоту - вона оживить нитку і зарядить її, і тоді нитка буде через безпосередній контакт зі шкірою очищати і живити організм. Ємність з водою і ниткою потрібно поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого нитка вилучається і зав'язується на руку.

Також важливе значення має рука, на яку пов'язують нитку. Ліва рука відповідає за родову енергію, і нитка на зап'ясті цієї руки допомагає підживлюватися родовою енергією, підтримкою.

"Все, що пов'язано з лівою рукою, - це наш рід, наше минуле, наша сім'я - все, що нас породило", - додала езотерик. Якщо ж нитка пов'язується на правій руці, то оберіг благословляє подальші дії і дає можливість розквітати і рухатися вперед.

Крім того, такий оберіг на правій руці притягне багатство і стане буфером, що захищає від зайвих витрат. Нагадаємо, сьогодні, 13 липня, день "чортової дюжини" доводиться на п'ятницю. Крім того, в цей день, о 5.30 ранку за київським часом, жителі землі спостерігали сонячне затемнення.

Читайте АСН в Google News