На вокзалі в Харкові 9-річна дівчинка кілька днів вартувала свою п'яну матір

12.07.2018, 18:54

На вокзалі в Харкові 9-річна дівчинка кілька днів вартувала свою п'яну матір, яка пропила все гроші на квитки. Про це повідомила екс-патрульний поліцейський Ляна Теремкова, передав місцевий ресурс 057.ua. За інформацією видання, дитини виявили патрульні поліцейські.

Вони з'ясували, що дівчинка разом з горе-матір'ю змушена була вже п'ять днів спати на лавці. За словами самої дитини, вони з мамою приїхали з Росії, де живе її "не рідний тато". Він перерахував жінці грошей, щоб вона купила квитки. Але та, як виявилося, благополучно їх пропила разом з "вокзальним притоном".

За словами патрульної, мати відвела дитину в кафе, після чого пропила за один день 5 тисяч гривень, які отримала для купівлі квитка. За інформацією поліцейського, дівчинка була доставлена ​​в дитяче відділення лікарні на Муранова.

Нагадаємо, спецзагін КОРД в Житомирській області провів обшук в квартирі підозрюваного в зйомці порно з 11-місячною донькою. На електронних носіях інформації, що належать затриманому, поліцейські виявили фото із зображеннями порнографічного характеру за участю немовляти.

Читайте АСН в Google News