Втопив "банан": стали відомі подробиці загибелі бабусі з онуками в Генічеську

10.07.2018, 13:40

Очевидці розповіли, як загинула харків'янка, яка відпочивала з онуками на море в Генічеську Херсонської області. Нагадаємо, раніше ASN розповідала про трагедію на морі, яка трапилася 1 липня.

63-річна пенсіонерка з Харкова поїхала до моря з двома маленькими онуками 8 і 11 років - жителями Бєлгородської області. Жінка з дітворою вирішила поплавати на матраці, але плавзасіб перекинувся, і сім'я опинилася у воді. Дітей вдалося врятувати, а бабуся потонула, повідомляє сайт Vgorode.

Місцеві рятувальні служби писали, що відпочиваючі плавали в непридатному для купання місці - запвлили подалі від пляжу, де було менше людей. Однак свідки стверджують, що трагедія сталася на спеціально обладнаному дитячому пляжі Генічеська та відпочиваючі з Харкова не віддалялися від мілководдя - матрац перекинувся не через шторм, а тому, що його захлеснула хвиля від моторного човна, який буксирував надувний "банан".

За інформацією видання, бабуся встигла виштовхнути онуків з небезпечного місця і врятувала їм життя, проте сама пішла на дно і захлинулася. Через якийсь час її тіло знайшли.

Читайте АСН в Google News