Співак Шура через наркотики став бомжем

08.07.2018, 21:57

Співак Шура в ефірі російського телебачення зізнався, що його виселяють з квартири і йому ніде жити. Артист розповів, що в 2003 році за 100 тисяч доларів купив квартиру. Але так як в той час він вживав наркотики, йому запропонували переписати нерухомість на інших людей. Що і обернулося йому виселенням через багато років. Право володіння дісталося співробітнику будівельної фірми, у якого житло забирають за борги, тим самим позбавляючи даху над головою співака.

"Спускаюся в ларьок за водичкою, там стоять дві молоді людини з документами на мою квартиру і кажуть мені, мовляв, ах, вибачте, цю квартиру віддали за борги, і в неї переїжджають нові люди, причому законно. До цих людей я претензій не маю , зате шукаю людину, на яку була записана нерухомість. Звуть його Мурад Арабов. Зараз мені дуже важко. Я стільки років прожив у своїй квартирі і так люблю її. Два місяці у мене залишилося на те, щоб придумати, куди поїхати. У свої 43 роки я — бомж", - зізнався співак.

Разом з тим Шура подякував новим господарям за те, що вони дали йому два місяці на пошуки даху над головою. Артист має намір взяти іпотеку без початкового внеску і шукати нове житло.

Читайте АСН в Google News