У Міносвіти пояснили, чи приберуть з підручників слово "батьки"

22.06.2018, 11:45

Так звана антидискримінаційна експертиза, проведена над підручниками для середніх шкіл, є приватною ініціативою експертів і не має ніякого правового статусу. Про це заявив перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець, виступаючи в парламенті під час години запитань до уряду, передав кореспондент ASN.

"Так звана антидискримінаційна експертиза - це позиція окремих дослідників, це не є позицією міністерства. Формування сімейний цінностей - важлива складова "нової української школи", важлива складова громадянської освіти", - зазначив чиновник.

За його словами, сама концепція в даний час проходить експертизу і процедуру затвердження. При цьому він додав, що "антидискримінаційна експертиза" не має жодного правового статусу.

Нагадаємо, гендерна ідеологія руйнує сім'ю і підриває традиційні цінності. У той же час ніхто не може пояснити, чому раптом традиційне поняття сім'ї стало - злом, яке треба викорінювати. Таку заяву зробила в своєму блозі дружина секретаря Ради національної безпеки і оборони України, кандидат педагогічних наук Ганна Турчинова.

Читайте АСН в Google News