Убитий у Черкасах соратник Тимошенко застрелив власну дружину 15 років тому

02.06.2018, 07:08

Депутат Сергій Гура, якого не так давно було вбито в Черкасах, 15 років тому пострілом упритул убив свою дружину Ларису і поховав її тіло в лісі недалеко від села Ліски, повідомляє ТСН з посиланням на місцевого журналіста Валерія Воротника.

За словами журналіста, Гура зробив постріл у потилицю дружини при свідку - охоронцеві Миколі Гончару. Після того жінку поклали в картату сумку і відвезли в ліс біля села Ліски Черкаської області, там вона і була похована.

Журналіст зазначив, що коли жінку клали в багажник автомобіля, вона ще подавала ознаки життя. Гура добив її, зробивши ще один постріл прямо в багажник. Охоронець, який був свідком усього, що відбувається пояснив, що Гура вбив свою дружину «тому що вона занадто багато знала».

Відповідно до публікації, інформацію про це вбивство було підтверджено Миколою Гончаром. Його адвокат сказав, що у нього є інформація, яка становить інтерес для правоохоронних органів. Поліція повідомила, що вони знайшли тіло в картатій сумці в лісі. Останки вже ідентифіковано.

Читайте АСН в Google News