На Донбасі знову помічені найманці з Чечні

31.05.2018, 21:50

У прикордонних районах «ЛНР» місцеві жителі знову спостерігають за перекиданням «кадировців» з території Російської Федерації.

«Сорокіно (Краснодон). Луганська область знову кишить купою чеченців, а не тільки бородатих селян. Місцеві жителі відразу з жахом згадали 2014 рік. Швидше за все їх далеко не сотня, раз вони так налякали місцевих жителів».

Про присутність «кадировців» на Донбасі було офіційно заявлено ще в листопаді минулого року. Потім знаходження найманців з Чечні було зафіксовано на ворожих позиціях близько Маріуполя. Зазвичай ці бойовики дуже активні - останні рази вони влаштували такий шквал вогню, що у наших військових були проблеми з доставкою на позиції води, продовольства і боєприпасів. Ця інформація була підтверджена мобільною прес-групою ОТУ Донецьк, через командира батальйону Катрана.

Очевидці стверджують, що бачили «кадировців» в районі Павлополя і зафіксували їх постійні обстріли з кочових мінометів 82 і 120 калібру. У наших військових не залишалося вибору, як дати відповідний вогонь.

Читайте АСН в Google News