Смертельна ДТП: Суд на 60 діб продовжив арешт Зайцевої і Дронову

30.05.2018, 22:45

Київський райсуд Харкова продовжив утримання під вартою обвинувачених в страшному ДТП на вулиці Сумській Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

«Суд продовжив запобіжний захід на 60 днів. Наступне засідання 5 червня», – йдеться в повідомленні. Крім того, під час сьогоднішнього судового засідання також з'ясувалося, що підозрювана у справі про жахливу ДТП Олена Зайцева в день аварії перебував за кермом без прав і просила поліцейських не говорити про це її мамі.

У Харкові, на вулиці Сумській, 18 жовтня, о 20:45 позашляховик в'їхав у натовп людей. Машина вилетіла на тротуар, де на пішохідному переході стояли люди і чекали зеленого світла, щоб перейти вулицю.

Як з'ясувалося, винуватцем аварії стала дівчина 1997 року народження, яка знаходилася за кермом Lexus. За інформацією місцевого видання, водій позашляховика Олена Зайцева – дочка відомого бізнесмена. За словами керівника поліції Харківщини Олега Беха, перед зіткненням дівчина збільшила швидкість.

Читайте АСН в Google News