Жириновський стверджує, що Гітлера виховали американці

29.05.2018, 22:49

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський в прямому ефірі одного з федеральних телеканалів назвав США найнебезпечнішою державою в світі. Політик, який завжди відрізнявся специфічним баченням світу і вкрай дивною здатністю донести свою думку до опонента і цього разу був вкрай оригінальний в своїх формулюваннях.

"Американці вважають, що вони поїхали туди, створили цю державу. Що весь світ - це варвари, а Європа вона брудна. Що вони домоглися цієї ось переваги. Тобто земля обітована ... Це не [Карл] Маркс. Ідеологія Маркса більш гуманна , він хотів комунізму для всього людства. А тут - тільки для американців. Ось звідси пішла фашистська ідеологія, звідси вони виховали [Адольфа] Гітлера", - заявив він.

Лідер ЛДПР додав, що німці намагалися створити союз з Великою Британією, але в Англії їм сказали «спочатку перемогти Радянський Союз».

"[Йосип] Сталін правильно розраховував. Він думав, що вони чесні - німці. І договір про ненапад будуть дотримуватися. І в першу чергу розгромлять Британію, захоплять її колонії, а потім вже ослаблену Німеччину ми могли б розбити. Але англійці ось такий гамбіт розіграли, нацькували спершу Гітлера на нас, а потім, коли ми вже стали перемагати, вступили. Тобто Америка - це держава-секта. Вона найнебезпечніша", - додав він.

Читайте АСН в Google News