"Загубив" 200 тисяч гривень: експерт розповів, хто претендує на посади в ДБР

29.05.2018, 12:15

На керівні посади в Державне бюро розслідувань претендують далеко не завжди чесні чинні прокурори, слідчі і судді. Таку думку висловив провідний радник StateWatch, член Науково-консультативної ради при ДБР Володимир Петраковський на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Пан Бугаєць Артем Вікторович. Коли він був військовим прокурором, він втратив речові докази, і за це був притягнутий дисциплінарною комісією до дисциплінарної відповідальності. Речовинними доказами були 100 тисяч гривень та 4 тисячі доларів. Людина претендує на посаду керівника управління", - зазначив експерт .

За його словами, раніше цей кандидат обіймав посаду начальника слідчого управління з особливо важливих справ Генеральної прокуратури, а також був військовим прокурором. Зараз же час він претендує на посаду керівника 3-го управління ДБР - так званого управління "війни", яке буде розслідувати військові злочини.

При цьому він додав, що серед претендентів багато працівників прокуратури, підозрюваних в отриманні неправомірної вигоди. Нагадаємо, на непрацююче поки Державне бюро розслідувань (ДБР) вже намагаються впливати відразу дві групи політиків. Таку думку висловив народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Мустафа Найєм на прес-конференції.

Читайте АСН в Google News