Ображав жінку з дітьми. Стала відома причина конфлікту кавказців із військовим пенсіонером у Києві

28.05.2018, 11:45

Військовий пенсіонер, якого вдарив кавказець на ринку в Києві, намагався захистити жінку з двома дітьми від дій неадекватного продавця. Про це виданню Факти повідомила дочка потерпілого чоловіка. Потерпілим виявився 63-річний військовий пенсіонер, 63-річний Семен Санніков.

"Батько прийшов на ринок за продуктами, почув, як ображають жінку. Це відбувалося біля ятки, де продавалися спеції. Продавець-іноземець кричав на жінку, не добираючи виразів. Ображав і двох її синів. Тато розповідав, що жінка злякалася. Батько підійшов і зробив цій людині зауваження. Той тут же переключився на батька - почав ображати вже його. Не перестаючи лаятися і кидати на адресу батька образи, продавець підійшов і спробував вдарити тата в обличчя. Але промахнувся і влучив у шию. Після цього батько сказав, що буде викликати поліцію", - розповіла дочка потерпілого Олена про початок конфлікту.

Потім, за словами жінки, до забіяки-продавця швидко підтягнулися його друзі, а поліція все ще не приїжджала. Продавець спробував закрити ролети, щоб його не застала поліція, однак потерпілий і ще один чоловік не давали зробити цього. Їх оточили більше десятка агресивних грузинів, які погрожували чоловікам. Після продавець вдарив у голову чоловіка і зламав йому ніс.

 

Зараз продавець, який ударив ветерана, затриманий поліцією. Нагадаємо, напередодні обурені нахабством і грубістю продавців на ринку "Лісовому" громадяни зібралися на мітинг, радикально налаштована частина мітингувальників розгромила кіоски грузинів. Близько людей були затримані.

Читайте АСН в Google News