Тимчук: У містах ОРЛО бойовики закривають філії «пенсійного фонду»

17.05.2018, 13:10

В окупованих населених пунктах Луганської області Бокове-Хрустальне і Петрово-Красносілля відзначається масштабний сплеск невдоволення з боку громадян пенсійного віку.

Координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук зазначає, що ситуація викликана рішенням так званого міністерства праці та соціальної політики "ЛНР" у зв'язку зі скороченням штатної чисельності пенсійного фонду, припинити діяльність філій цієї структури в цих населених пунктах.

«Обслуговувати пенсіонерів зазначених міст відтепер буде відділення у Хрустальному. Також розглядається питання про закриття філій "пенсійного фонду" та в ряді інших населених пунктів, що пов'язано зі зниженням рівня фінансування з РФ», - написав Тимчук.

Раніше ASN розповідала, що у громадян України є можливість отримувати і оформляти свої пенсії незалежно від місця проживання і прописки. Це стало можливим після того, як був запущений Єдиний реєстр пенсіонерів і платників податків, до якого внесено дані 42 мільйонів українців. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

Читайте АСН в Google News