Поліція прокоментувала моторошну знахідку в Дніпропетровській області

16.05.2018, 21:00

Органи влади дали свої коментарі з приводу страшної знахідки в Дніпропетровській області. Там було виявлено "поховання" особистих речей убитих в ході Іловайської операції бійців Збройних сил України.

«Слідчий відділ і його територіальний підрозділ, зокрема, провели огляд, основною метою якого була ідентифікація тіл - кожному неопізнаному тілу надавався номер, оглядався одяг. В основному, це були або фрагменти камуфляжного одягу, або ряд особистих речей, які вилучалися. Надалі під час проведення слідчих дій з дев'яноста восьми невпізнаних бійців було ідентифіковано двадцять шість чоловік. Особисті речі, які були вилучені, ми віддали родичам», - зазначив Куратченко.

Тепер на місці події працюють фахівці слідчого управління, вони проводять інвентаризацію конфіскованих предметів. Що стосується предметів, знайдених в Таромському, то ще в 2014 році речові докази були передані в фермерське господарство, на зберігання. Причина - відсутність в поліцейській дільниці кімнати з відповідними санітарними нормами.

Читайте АСН в Google News