За майно покійного співака з "Иванушек" до цього часу б'ється рідня

14.05.2018, 16:45

Майно колишнього учасника групи «Иванушки International» Олега Яковлєва, якого 28 червня 2017 року було госпіталізовано у важкому стані, а 29 червня, на 48-му році життя він помер від зупинки серця, до цього часу  люто ділять друзі і близькі.

Його статки оцінюються у декілька десятків мільйонів рублів, і згідно із заповітом, вони переходить у розпорядження племінниці і кращого друга. Однак кохана музиканта Олександра Куцевол не згодна з таким підходом.

Більше того, у заповіті Яковлєва його кохана жінка взагалі не була вказана, але та миритися не стала і в суді надала свідоцтво про укладення шлюбу. Офіційна церемонія реєстрації її відносин зі співаком нібито пройшла в Сербії незадовго до смерті чоловіка. В результаті боротьба за спадок Яковлєва ведеться вже кілька місяців.

Спочатку суперечки стосувалися трьох московських квартир артиста вартістю близько 50 мільйонів рублів і його нерухомості в Чорногорії. Тепер же з'ясувалося, що у «Иванушки» була таємна квартира в столиці Болгарії, Софії. Йдеться про просторі апартаменти вартістю сім мільйонів рублів. Про це повідомили адвокати, які займаються питанням про розподіл спадщини.

Читайте АСН в Google News