Окупанти озвучили нову дату відкриття кримського моста

10.05.2018, 13:20

Окупанти мають намір відкрити Кримський міст, який з'єднає анексуваний півострів і материкову Росію, 15 або 16 травня. Точна дата залежить від графіка президента РФ Володимира Путіна. Про це, посилаючись на два різних джерела, повідомляє «Газета.ру».

Як буде проходити сама церемонія, точно невідомо. За даними видання, традиційне перерізання червоної стрічки може статися на середині мосту, в центральному арковому прольоті, який Путін відвідував в ході березневого візиту.

До відкриття моста ретельно готуються байкери з мотоклубу "Ночные волки". Вони хочуть проїхатися по мосту "в числі перших" 16 травня.

Раніше ASN розповідала, що росіяни навіть вирішили «освятити» Керченський міст у Криму з повітря. Повітряна куля «Росія» вилетів з Кубані до Криму. Приурочене це дійство було до Дня Перемоги - воно мало «символічно з'єднати два береги». Повітряна куля піднялася в небо від узбережжя, розташованого поруч із портом Кавказ. Повітряна конструкція пролетіла над мостом, після чого вже через годину приземлилася на території Керчі.

Читайте АСН в Google News