Напад на ветерана АТО: У справі з'явилися нові подробиці

07.05.2018, 22:43

У прокуратурі м. Києва повідомили про те, що висунули підозру на адресу 23-річного росіянина, який організував напад на ветерана АТО Дмитра Вербича на Подолі, після чого втік до Польщі. Про це йдеться на сторінці Київської прокуратури на Facebook.

Крім того, в прокуратурі заявили про те, що мають намір клопотати про його арешт, щоб вибрати превентивну міру в вигляді арешту.

«Встановлено, що порушник перетнув кордон в напрямку Польщі. У зв'язку з цим на адресу підозрюваного було заочно висунуто звинувачення щодо частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб, що використовують об'єкт, спеціально адаптований і заздалегідь заготовлений для нанесення тілесних ушкоджень) і частина 2 статті 187 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб)», - значиться в заяві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що столична поліція розшукувала п'ятьох молодих людей, які ледь не забили до смерті ветерана АТО, який захищав Донецький аеропорт. Інцидент трапився вдень 3 травня, на Подолі в Києві.

 

Читайте АСН в Google News